Cursos de llengua a la Fundació Integramenet

Cursos de llengua a la Fundació Integramenet

La Fundació Integramenet finalitza els cursos de formació

La Fundació Integramenet va lliurar els diplomes dels Cursos de llengües i de capacitació professional, el passat dia 18 de juny als locals de l’entitat.

Els cursos que van finalitzar el mes de maig van ser: Bàsic d’electricitat, Operadors de carretons elevadors, Auxiliar de perruqueria i estètica, Auxiliar d’infermeria, manipulador d’aliments i Informàtica. També es van acabar els cursos de llengües: català, castellà i d’alfabetització.

El lliurement de diplomes va córrer a càrrec del professorat de l’entitat, que va agrair l’esforç, la constància i l’assistència de tots els participants del programa de capacitació professional i de llengües. També va incidir en l’exemple que donen a la resta de ciutadans necessitats també, d’inserir-se al món laboral.

Un representant del alumnes va agrair en nom de tots, l’oportunitat que la Fundació Integramenet els oferia per poder-se formar.

La Fundació Integramenet reiniciarà els cursos de llengua, la primera quinzena del proper mes de setembre i els de capacitació professional, el mes d’octubre.

Per a més informació consultar als locals de la Fundació (matins de 9 a 13h)
Telèfon: 934 668 408
www.fundaciointegramenet.org

La entrada Lliurement de diplomes a la Fundació Integramenet. aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/07/arreglada-630x300.jpg?fit=630%2C300&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/07/arreglada-630x300.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralCursos de llengua a la Fundació Integramenet La Fundació Integramenet finalitza els cursos de formació La Fundació Integramenet va lliurar els diplomes dels Cursos de llengües i de capacitació professional, el passat dia 18 de juny als locals de l'entitat. Els cursos que van finalitzar el mes de maig van ser: Bàsic...Santa Coloma de Gramenet