Miquel Iceta és reelegit Primer Secretari del PSC en guanyar les eleccions primàries amb el 54,14 per cent dels vots
Miquel Iceta ha estat escollit de nou Primer Secretari del PSC en guanyar amb el 54,14 por cent dels vots dels militants les eleccions primàries celebrades avui, davant el 45,86 de Núria Parlon. Iceta ha afirmat en saber-se els resultats que les primàries del partit han demostrat que els socialistes catalans “estem vius, forts i units, capaços de vèncer a les batalles que tenim i les que vindran”. “Ni un minut abans ni un minut després hi haurà una ferida al nostre partit. No hi ha parlonistes ni icetistes: hi haurà socialistes”, ha afegit.

A la seva intervenció, Miquel Iceta ha volgut fer un “reconeixement i abraçada a Núria Parlon, el seu equip, la seva gent i els seus votants, i a l’esperança que ha aixecat en el PSC per fer un PSC millor. Hem demostrat que som un gran partit i li ho devem especialment a ella”. “Un missatge clar als companys del PSOE: escoltar la militància és bo. Ser coherents amb la posició política és bo. Hem de trobar entre tots la manera de no decebre milions de socialistes que ens miren”, ha assenyalat.

Llegir més …

Via:: PSC

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/10/IMG_1517.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/10/IMG_1517.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralMiquel Iceta és reelegit Primer Secretari del PSC en guanyar les eleccions primàries amb el 54,14 per cent dels votsMiquel Iceta ha estat escollit de nou Primer Secretari del PSC en guanyar amb el 54,14 por cent dels vots dels militants les eleccions primàries celebrades avui, davant el 45,86...Santa Coloma de Gramenet