Les zones ARE (Àrees Residencials Estratègiques) són un instrument de la Generalitat per incrementar l´oferta de vivendes protegides a Catalunya.

 
La proposta inicial d´ARE de La Bastida (Santa Coloma de Gramenet) corresponia a 282 vivendes, 225 de públiques.En el ple municipal del mes de juny passat, la proposta ja incloïa 537 vivendes.Entre tots dos ARE de Santa Coloma es fan gairebé 1.000 nous habitatges, aixó suposa el 40% de tota la comarca del Barcelonés.
En aquesta zona on moltes escoles han fet reforestació plantant arbres, es pretenen fer diversos edificis de 4 plantes, 7 plantes i 22 plantes….i sembla que una pista d’atletisme de 200 metres de corda (no oficial).
 
El passat 25 de Setembre es va aprovar a la Comissió d´Urbanisme de Barcelona, i aquest mes d’Octubre quedará obert el termini d´al.legacions
 
 
Els anys 60’s ja va haver-hi diferents projectes sobre la Bastida. Els primers ajuntaments democràtics del PSUC i les AAVV van aconseguir preservar aquesta zona com porta d’entrada a la Serra de Marina. Es tracta d’un dels pocs llocs de muntanya de la ciutat.
 
Santa Coloma te una densitat de més de 16.600hab/km quadrat i un 90% de la superficie urbanitzada…..
 
adminGeneralLes zones ARE (Àrees Residencials Estratègiques) són un instrument de la Generalitat per incrementar l´oferta de vivendes protegides a Catalunya. La proposta inicial d´ARE de La Bastida (Santa Coloma de Gramenet) corresponia a 282 vivendes, 225 de públiques.En el ple municipal del mes de juny passat, la proposta ja incloïa...Santa Coloma de Gramenet