Els i les socialistes de Santa Coloma de Gramenet volem expressar el nostre frontal rebuig a la campanya que, esperem s’aturi, vol llançar l’associació madrilenya HazteOir.
Aquesta entitat ha retulat un autocar amb la intenció de recórrer diferents municipis amb frases com “Los niños tienen pene. Las niñas tienen vulva. Que no te engañen” o “Si naces hombre, eres hombre. Si naces mujer, seguirás siéndolo” amb l’objectiu de promocionar un llibre amb atacs a les persones que formen part del col·lectiu LGTBI.

Entenem a més que aquesta campanya intolerable podria estar incorrent en diferents delictes tipificats al codi penal i a la Llei catalana 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Com a socialistes i com a defensors dels drets bàsics de les persones demanem la retirada immediata de la campanya alhora que fem una crida a totes les administracions públiques, començant pel nostre Ajuntament, per què prenguin les accions oportunes per evitar l’entrada del vehicle a Catalunya.

Als nostres sentiments de ràbia i impotència s’hi suma la indignació ja que HazteOir va ser declarada entitat d’utilitat pública al 2013 pel govern dretà del Llegir més …

Via:: PSC

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/buscampanya.jpeg?fit=640%2C508&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/buscampanya.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEls i les socialistes de Santa Coloma de Gramenet volem expressar el nostre frontal rebuig a la campanya que, esperem s'aturi, vol llançar l'associació madrilenya HazteOir. Aquesta entitat ha retulat un autocar amb la intenció de recórrer diferents municipis amb frases com “Los niños tienen pene. Las niñas tienen...Santa Coloma de Gramenet