amat

La segona edició de les Distincions a la Qualitat Docent que atorga el Consell Social de la Universitat de Barcelona ha guardonat la professora Concepció Amat Miralles, del Departament de Bioquímica i Fisiologia de la Facultat de Farmàcia, en la modalitat de trajectòria docent individual, i el Grup de Formació Docent i Innovació Pedagògica (FODIP), liderat per Francesc Imbernon Muñoz, en la modalitat de grup docent. Aquests reconeixements tenen l’objectiu d’incentivar la qualitat de la docència i promoure i reconèixer l’excel·lència docent. La modalitat individual distingeix la trajectòria docent rellevant i continuada de professorat de la UB, i la de grup docent premia les iniciatives de millora i d’innovació docent de grups o equips docents, i l’impuls de mecanismes de coordinació de la docència. Cadascuna d’aquestes modalitats té una dotació de 5.000 euros.

Durant vuit anys, Concepció Amat ha estat cap d’estudis de l’ensenyament de Farmàcia, i des del 2015, és cap d’estudis de Nutrició Humana i Dietètica. Ha liderat l’adequació i transició de la llicenciatura al grau, i ha promogut diverses accions de millora i d’innovació docent que han implicat professors, grups d’innovació i equips docents de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, com la posada en marxa del treball de final de grau, la implementació i avaluació per competències, la coordinació entre matèries o el desenvolupament del programa de pràctiques externes. En la seva tasca docent en l’àmbit de la Fisiologia, ha liderat el Grup d’Innovació Docent Alternatives Metodològiques en Fisiologia i Fisiopatologia, i ha aportat a la qualitat docent vint-i-cinc projectes d’innovació docent en diverses modalitats, dinou articles, trenta publicacions de tipologies diverses, setanta-dues comunicacions a congressos i la producció d’onze materials docents.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralLa segona edició de les Distincions a la Qualitat Docent que atorga el Consell Social de la Universitat de Barcelona ha guardonat la professora Concepció Amat Miralles, del Departament de Bioquímica i Fisiologia de la Facultat de Farmàcia, en la modalitat de trajectòria docent individual, i el Grup de...Santa Coloma de Gramenet