Mas Fonollargrame.net – Fins aquest diumenge el CRJ Mas Fonollar ofereix la sala d’estudi nocturna perquè tothom pugui preparar els exàmens finals i la selectivitat. També la primera planta de Can Sisteré està habilitada com a sala d’estudis durant les setmanes que durin les obres de climatització de la Biblioteca Central.
Com ja és habitual, coincidint amb el període d’exàmens de finals de curs i selectivitat, l’Ajuntament ha habilitat un espai en horari nocturn i de cap de setmana per tal que els estudiants que ho desitgin puguin estudiar.
La sala d’estudi nocturna va començar a funcionar fa més d’un lustre a la Biblioteca Central, però fa anys que es va traslladar al CRJ Mas Fonollar. D’aquesta manera, entre el 30 de maig i el 19 de juny el centre allarga el seu horari fins a les dotze de la nit, de dilluns a dijous, i obre dissabtes i diumenges de 10 a 20 h, ininterrompudament.
A més de preparar els exàmens es pot fer els treballs en grup i connectar-se a Internet a través de WIFI.
Sala d’estudis a Can Sisteré
En paral·lel, l’ajuntament ha habilitat la primera planta del Centre d’art Contemporani Can Sisteré com a sala d’estudis nocturna en l’horari de 15.30 a 20.30 hores, durant tot el temps que durin les obres de climatització de la Biblioteca Central, que es preveu d’unes tres setmanes.

adminGeneralgrame.net - Fins aquest diumenge el CRJ Mas Fonollar ofereix la sala d'estudi nocturna perquè tothom pugui preparar els exàmens finals i la selectivitat. També la primera planta de Can Sisteré està habilitada com a sala d'estudis durant les setmanes que durin les obres de climatització de la Biblioteca...Santa Coloma de Gramenet