Festaciencia_ba_9577

Després de l’èxit de l’any passat, La UB Divulga organitza II Festa de la Ciència UB, que té el doble objectiu d’apropar a la ciutadania, d’una manera lúdica i divertida, la recerca, la innovació i el coneixement, i alhora, fer accessibles a tots els públics diverses investigacions que es duen a terme actualment a la Universitat de Barcelona.

La festa tindrà lloc el divendres 29 d’abril, de 10 a 19 h, a l’Edifici Històric. Els visitants podran participar en tota mena d’activitats científiques, com ara demostracions d’investigadors, jocs o tallers. També podran veure un jaciment de fòssils o fer un Iuris test; realitzar un taller de creació literària sobre novel·la històrica o participar en una activitat de física de partícules; endinsar-se en el món de la robòtica, la nanotecnologia i la realitat virtual, i veure una sessió de l’espectacle Flebotín, un mosquit del Cretaci (del projecte Pinta’m un conte).

A més, per fomentar una visita més participativa, s’ha preparat una gimcana que permetrà gaudir d’una manera més lúdica de les demostracions experimentals organitzades en la festa.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDesprés de l'èxit de l'any passat, La UB Divulga organitza II Festa de la Ciència UB, que té el doble objectiu d'apropar a la ciutadania, d'una manera lúdica i divertida, la recerca, la innovació i el coneixement, i alhora, fer accessibles a tots els públics diverses investigacions que es...Santa Coloma de Gramenet