Fuegos artificiales

L’AjuntamentInforma – Al llarg del propers dies, dos barris celebren les seves festes i moltes entitats preparen la tradicional revetlla de Sant Joan, celebracions que coincideixen a la Guinardera. En aquest cas, la festa començarà el dia 23 amb la lectura del pregó(20.00), que anirà a càrrec de l’alcaldessa, Núria Parlon, i continuarà amb la revetlla. L’endemà hi haurà diversos actes, com el dinar de germanor o la tomatada.

D’altra banda, aquest cap de setmana se celebren les festes del Riu Nord. Entre les activitats programades, cal citar el correfoc i el concurs de truites d’aquest vespre, la trobada de puntaires i la revetlla de dissabte i la paella popular, el concurs de pastisos, l’espectacle folklòric mexicà i les havaneres de diumenge.

Pel que fa a la nit de Sant Joan, la festa començarà amb l’arribada de la flama del Canigó que organitza la Coordinadora d’Entitats del Centre de Cultura Popular i Tradicional Joan Pairó. A les 20.00 hores, els corredors del Club Ciclista portaran la flama a través del pont de Can Peixauet. Mitja hora després, arribaran a la plaça de la Vila, on encendran el pebeter, es farà un breu parlament i es repartirà coca i begudes entre els assistents. A partir d’aquest moment, començaran les revetlles.

L’Agrupació de Veïns de Can Franquesa la farà al Centre Cívic del barri (22.00) amb ball i l’actuació de dos faquirs; la Llar Puig Castellar celebrarà el dia 30 (de 16.30 a 18.30), alhora, les festivitats de Sant Joan i Sant Pere, i els tres mercats municipals repartiran cava i coca per a tothom el dia 23 (d’11.00 a 13.00).

adminGeneralL'AjuntamentInforma - Al llarg del propers dies, dos barris celebren les seves festes i moltes entitats preparen la tradicional revetlla de Sant Joan, celebracions que coincideixen a la Guinardera. En aquest cas, la festa començarà el dia 23 amb la lectura del pregó(20.00), que anirà a càrrec de l'alcaldessa,...Santa Coloma de Gramenet