carpeta_any_passat

Els estudiants i membres del PAS i del PDI que ho vulguin ja poden votar per un dels vuit dissenys finalistes del desè concurs per escollir el disseny de la carpeta UB per al curs vinent. Els dissenys finalistes han estat seleccionats pel jurat entre les 81 propostes presentades per l’alumnat.

Des de la pàgina del concurs Carpeta UB, patrocinat pel Club RACC Joves, es poden visualitzar les imatges en alta resolució dels dissenys finalistes i votar una de les propostes fins al dia 14 de març. Les votacions s’han de fer de manera electrònica, utilitzant l’autenticació (el codi i la contrasenya) de la intranet o de Món UB.

Un cop fet el còmput de tots els vots rebuts, el dimarts 15 de març es donarà a conèixer la proposta guanyadora (que serà la imatge de la carpeta UB del curs 2016-2017) en un acte públic que tindrà lloc a l’Edifici Històric i durant el qual també es lliuraran els premis.

Els dissenys finalistes són: Construint, El mandala de la UB, La Universitat dels valors, Living Barcelona, Neocòrtex, Pensament UB, Primavera polièdrica i Un món d’oportunitats.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEls estudiants i membres del PAS i del PDI que ho vulguin ja poden votar per un dels vuit dissenys finalistes del desè concurs per escollir el disseny de la carpeta UB per al curs vinent. Els dissenys finalistes han estat seleccionats pel jurat entre les 81 propostes presentades...Santa Coloma de Gramenet