El Grup Municipal ICV-EUiA demana la retirada de l’actual Plec de Clàusules per la CIBA i en el seu lloc proposa un Centre d’Innovació Tecnològica del Comerç i la Nova Economia.
És evident que el projecte que es destinarà a la CIBA serà una competència directe al teixit comercial de la Ciutat. En el seu lloc, ICV-EUiA proposa una alternativa que doni suport real al comerç de la ciutat i no es converteixi en una competència directa que afectarà, i molt, a l’economia local. El projecte que es preveu no és cap novetat i no aporta un valor afegit a la nostra ciutat, en canvi, la proposta d’ICV-EUiA situaria Santa Coloma de Gramenet a l’avantguarda de Catalunya en noves tecnologies, cosa que ajudaria, a més, a evitar la fractura digital que s’està produint a la ciutat.
 
 
 
adminGeneralalternativa,CIBA,ciutat,Innovaci Tecnol,Nova Economia,que,Santa Coloma,valorEl Grup Municipal ICV-EUiA demana la retirada de l’actual Plec de Clàusules per la CIBA i en el seu lloc proposa un Centre d’Innovació Tecnològica del Comerç i la Nova Economia.És evident que el projecte que es destinarà a la CIBA serà una competència directe al teixit comercial de...Santa Coloma de Gramenet