ICV-EUiA impulsarà la posada en marxa a Santa Coloma de Gramenet del sistema públic de bicicletes de lloguer, conegut amb el nom de bicing. La nova xarxa colomenca es connectarà amb la que ja existeix a la ciutat de Barcelona a través de l’estació de Sant Andreu.  

El bicing constitueix un servei de transport senzill, pràctic i sostenible, sense fums ni sorolls. El seu funcionament és molt senzill. Un cop l’usuari rep la targeta d’abonat, ja pot començar a fer-ne ús: pot retirar la bicicleta a qualsevol de les estacions bicing, utilitzar-la durant el trajecte i tornar-la a l’estació més propera al seu destí. El bicing és un nou mitjà de transport públic i un complement ideal al transport tradicional. La seva finalitat és cobrir els petits trajectes diaris que es fan dins de la ciutat. A Barcelona ja hi ha 100 estacions, amb un total de 1.500 bicicletes en circulació.
 

El trànsit rodat és la principal causa de la contaminació atmosfèrica i acústica. Per això, la candidatura que encapçala Loli Gómez s’inclina per potenciar el transport públic, l’ús de la bicicleta, els desplaçaments a peu i la utilització racional del cotxe. La creació de la xarxa bicing colomenca és una proposta que ICV-EUiA vol completar amb més trams de carrils bici i nous aparcaments per a bicicletes, principalment a la vora dels equipaments i dels serveis públics.

www.loligomez.cat

 

adminGeneralICV-EUiA impulsarà la posada en marxa a Santa Coloma de Gramenet del sistema públic de bicicletes de lloguer, conegut amb el nom de bicing. La nova xarxa colomenca es connectarà amb la que ja existeix a la ciutat de Barcelona a través de l'estació de Sant Andreu.  El bicing...Santa Coloma de Gramenet