23.00h a la Plaça de la Vila: Los Manolos + Peret + Balkatalan Experience

Nit rumbera a la plaça de la Vila. Los Manolos vénen disposats a espavilar el personal i a engegar ball i festa amb els temes que celebren els seus vint anys sobre els escenaris. I amb el ventilador engegat a tota potència, el gran figura de la rumba catalana, el mestre, el pare, la mare, el rei: Peret.

Com a colofó, Balkatalan Experience ens oferirà la seva trepidant barreja de ritmes zíngars i imatges sense pausa: fórmula perfecta per acabar amb energia una vetllada de festa, molta festa.

PeretLos ManolosBalkatalan Experience

22.00h al Parc d’Europa: FM Sintonizza (FISC)

StandshillSTANDSTILL, NUEVA VULCANO, THE DEL HOYO, DEVITO, TOP MODELS, 20 PICKS

Sorgits del hardcore punk underground ja fa dotze anys, amb el seu últim disc Adelante Bonaparte, els barcelonins Standstill ens presenten la seva obra musicalment més ambiciosa. Influïts pels grans del rock progressiu més clàssic, oferiran temes en dosis justes i plenes de qualitat.

23.00h al CRJ Mas Fonollar: El niño de la hipoteca + Shuarma

El pati del Mas reserva unavetllada ben combinada: ElNiño de la Hipoteca arrencaràles seves lletres treballadesamb ritmes rumberos i dereggae, amanides ambhumor fresc.

A la segona part del concertShuarma presenta el seu últimdisc El poder de lo frágil,enèrgicament rotund i ambuna elegant sonoritat queacompanya unes lletres delicadesi properes. Un concertamb garantia de qualitat.

El niño de la HipotecaShuarma

22.00h a la Plaça de la Vila: Correfoc de Festa Major. 20è aniversari de la Colla de Draconaires

Correfoc 2010Recorregut: plaça dela Vila, rambla SantSebastià, passeig deLlorenç Serra, avingudade Santa Coloma, plaçaPau Casals.

Organitza: La Colla deDraconaires de SantaColoma.Amb la participació deDrac Baró de Nou Barris,La Farfolla de SagradaFamília, Botafocs deCastelló, la Colla deTrabucaires i la CollaVella de Diables de SantaColoma.

Instruccions per gaudir del correfoc amb seguretat
* No llenceu aigua des dels balcons i les finestres.
* No aparqueu els cotxes en el recorregut.
* Tanqueu portes, finestres i balcons.
* Protegiu els aparadors.
* Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals.
* Retireu els obstacles del carrer.
* Poseu-vos sabates esportives, roba de cotó amb mànigues, pantalons llargs i barret de roba o palla.
* Aquestes normes són molt importants per evitar que el correfoc sigui perillós per als participants i el públic.
* Tot el públic que participa en el correfoc és el responsale primer i únic dels accidents que hi puguin succeir.

23.00h a la Plaça del Rellotge: Orquesta Traffic

Orquesta TrafficEl ball de dissabte a la nit és un dels clàssics de la festa. L’Orquestra Traffic animarà laplaça del Rellotge amb temes coneguts, ritmei moltes ganes de passar-ho bé.

22.00h als Jardins de Can Roig: Amanida Folk

Organitza: Triballcoloma
Amanida Folk

19.00h al Museu Torre Balldovina: Inauguració Exposició Ricard Altés

Ricard AltésHomenatge a la persona i a l’obrade Ricard Altés, fuster, dibuixant,pintor i decorador que va ser capaç dedominar i recuperar tècniques pròpiesdel seu ofici amb una empremta i unestil innovador i molt personal.

a la Central Escènica: Café Trio

Ball per a tothom

de 18.00h a 23.00h als Jardins de la Torre Balldovina: Passatge Insòlit

Passatge InsolitCinc anys després de la seva estrena, el Passatge Insòlit torna al primer escenari. Els jardins de la Torre Balldovina tornaran a omplir-se de personatges, còmics i equilibristes, música i llumetes per servir sorpresa i màgia en dosis ben mesurades. Voleu passejar dins un somni? Dues tardes de Passatge Insòlit us esperen.

16.30h a la pl.Olimp: Trobada gegantera. 50è aniversari del Silvestre i la Coloma

Recorregut: c. Francesc Macià, c. Josep Martorell, c. DoctorFerràn, c. Sant Jeroni, c. Santa Coloma, c. Major, c. AnselmClavé, plaça de la Vila, c. Ansem Clavé, c. Major, pl. Olimp.

Amb la participació de les colles de gegants d’Alella, Teià,Sant Feliu de Llobregat, de la Vall de Sitges, Sant Andreu deLlavaneres, Sant Julià de Lòria, Vilanova del Vallès, Esplugues,Sant Joan d’Espí, Santpedor, Reus, Castellar del Vallès,Casa de Aragón Virgen del Pilar, Capgrossos del Raval deSanta Coloma de Gramenet i Colla de Gegants i Capgrossosde Santa Coloma de Gramenet.

17.30h a la Rambla de Sant Sebastià: Sienta la cabeza – Música i perruqueria

PerruqueriaComenceu a fer cua perquè les perruqueres atòmiques haninstal·lat el seu saló a Santa Coloma. Quan hagueu passatpels seus núvols de laca ningú podrà deixar de mirar-vos;això sí que és un canvi de look!

13.00h al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré: Inauguració Exposició Gino Rubert

Gino RubertEl llop, el bosc i la lluna.

Gino Rubert (Mèxic, 1969)viu i treballa a Barcelona.Conegut popularment per lesportades de la trilogia d’StiegLarsson, la seva obra recordael dadaisme més radical,l’angoixa expressionista,l’humor i esperit lúdic delsurrealisme.

12.00h al Saló de Plens de l’Ajuntament: Lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat a Màrius Sampere

12.00h a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré: Matinal de cinema infantil

Contes animats, un viatge delpaper a la pantallaa càrrec del grup Modi Band

11.00h al Jardí de Can Sisteré: Minimusica presenta «Els Aliments»

Minimusica, els alimentsEl vam poder veure al Sonarkidsi ara aterra a Santa Colomaun espectacle musicalúnic i diferent per a tota lafamília. Amb les actuacionsde Fred i Son, El Petit de CalEril, Internet 2, Sedaiós i Oh!Cake & The Cookie.

adminGeneral23.00h a la Plaça de la Vila: Los Manolos + Peret + Balkatalan ExperienceNit rumbera a la plaça de la Vila. Los Manolos vénen disposats a espavilar el personal i a engegar ball i festa amb els temes que celebren els seus vint anys sobre els escenaris. I amb...Santa Coloma de Gramenet