Espectacle de titelles “En Quimet i el seu tricicle”
12.00 h
Jardí de Can Siteré

 

Quimet i el seu tricicle

Un rondallaire arriba a Can Sisteré amb el seu bagul ple d’històries… Vols conèixer en Quimet i els seus amics?

 


Inauguració La Central Escènica
18.00 h.
Av. Francesc Macià, 41

Jornada de portes obertes a aquest nou equipament cultural. Vine i visita les instal·lacions de l’espai destinat a la formació i la creació teatral així com a les altres arts escèniques.


Cavalls de Menorca
18. 00 h
Plaça de la Vila.

Cavalls de Menorca

A les festes tradicionals de Menorca, el cavall és l’element principal d’un ritual captivador. Gràcies a aquest espectacle de carrer, únic i original, els cavalls creuen la Mediterrània per cavalcar entre nosaltres.

 


Estrena del curtmetratge “La Sombra”
19.00 h
Auditori Can Roig i Torres

Intèrprets: Tania Rodríguez, Sheila Roldán, Víctor Robles, Salah Eddine, Lolo Espino, Ana Carolina Rodríguez, Karen Ceballos, Raquel Espada, Jordi Robles, Merche Gandía; Guió i realització: Germán Madrid; Producció executiva: Carro de baco SCP; Disseny de producció: Rosa Cots, Merche Gandía, Xavi Villena, Antónia Castillo; Idea: Merche Gandía, EAIA de Sta. Coloma de Gramenet ; Vestuari: Antónia Castillo; Direcció artística: Antonio Muñoz; Maquillatge: Dori Castillo; Il·luminació: Xavi Muñoz; Direcció d’actors: Antonia Castillo; Operador de càmera, so i muntatge: GAG videoproduccions; Foto fixa i making off: Juanjo Marín; Música: F. Chopin (vals nº2), Vicenç Miralles (lletra i música de La sombra”)

adminGeneralEspectacle de titelles 'En Quimet i el seu tricicle'12.00 hJardí de Can Siteré Un rondallaire arriba a Can Sisteré amb el seu bagul ple d'històries... Vols conèixer en Quimet i els seus amics? Inauguració La Central Escènica18.00 h.Av. Francesc Macià, 41Jornada de portes obertes a aquest nou equipament cultural. Vine i...Santa Coloma de Gramenet