cartell festa cap d'anys ateneu

L’Espurna organitza la festa de cap d’any a l’Ateneu Popular Julia Romera

 

L’espurna joves solidaris de Gramenet del Besòs organitza aquest any la festa de cap d’any a l’Ateneu Popular Julia Romera, conjuntament amb l’Assemblea de Joves Gramenet del Besòs que l’any passat va organitzar-la al Lokal Social Krida.

 

La festa començarà amb un cercavila que sortirà de la Plaça de la Vila a la 1:00 hores amb l’actuació dels Arreplegats del Besòs (gralleres i grallers) i acabarà a l’ Ateneu Popular on començarà la festa. Dos ambients musicals, a la planta de dalt i de baix, pd’s, alguna sorpresa, etc. Diferents estils musicals: Rumba, Ska, Reggae, Punk, Salsa, sorpresetes…i moltíssims més. Barra lliure a 15 Euros (no cal pagar entrada).

 

Per arribar a l’Ateneu: L1 Santa Coloma

 

Mapa per arribar-hi: aqui

 

L’Espurna Joves Solidaris de Gramenet del Besòs

 

espurna.gramenet@gmail.com

 

http://www.ara-santacoloma.com/espurna 

 

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/capdanyp.jpg?fit=300%2C424https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/capdanyp.jpg?resize=150%2C150adminGeneralfesta,Lokal Social Krida,queL'Espurna organitza la festa de cap d'any a l'Ateneu Popular Julia Romera L'espurna joves solidaris de Gramenet del Besòs organitza aquest any la festa de cap d'any a l'Ateneu Popular Julia Romera, conjuntament amb l'Assemblea de Joves Gramenet del Besòs que l'any passat va organitzar-la al Lokal Social Krida. La festa...Santa Coloma de Gramenet