alt – EUiA de Santa Coloma de Gramenet va aprovar en la seva darrera assemblea local els seus eixos polítics de cara a les pròximes eleccions municipals del maig, i qui ocuparà els deus primers llocs de la llista electoral d’EUiA.
Després d’un treball d’elaboració cololectiva i prioritzant la renovació i la presència d’EUiA a la ciutat es va decidir que, Xavier Pujols, psicòleg de formació, sigui el nou cap de llista d’EUiA a Santa Coloma. Pujols substitueix Àngel Pla, qui després d’haver estat cap de llista d’EUiA a les dues darreres eleccions municipals i regidor durant vuit anys, passa a ocupar el tercer lloc de la llista. Montse Martínez, històrica militant del PSUC i de CCOO del barri Llatí ocupa la segona posició. Completen la llista José M. Sixto, Rosa Navidad, Daniel Torrejon, Marta Cañadas, Juan Carlos González(Coco),Margarita García Fortes i Epi Román.
EUiA de Santa Coloma aposta per un canvi d’esquerres, democràcia, participació i polítiques socials, per això creu que a la ciutat cal una proposta d’alternativa d’esquerres i evitar la fragmentació de les opcions d’esquerra a les pròximes eleccions.
La formació també es decanta per aturar la dreta del PP, i per confrontar-se amb l’extrema dreta i les propostes xenòfobes, així com per trencar la majoria absoluta del PSC i ser beloligerant amb qualsevol sociovergència que perpetuï les formes de l’actual Govern municipal.
Per a EUiA de Santa Coloma els Governs del PSC han fet un obsessiu enfocament cap a l’economia del totxo

adminGeneral- EUiA de Santa Coloma de Gramenet va aprovar en la seva darrera assemblea local els seus eixos polítics de cara a les pròximes eleccions municipals del maig, i qui ocuparà els deus primers llocs de la llista electoral d'EUiA.Després d'un treball d'elaboració cololectiva i prioritzant la renovació...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

L’AJUNTAMENT INCOMPLEIX L’ACORD AMB LA PLATAFORMA  I COMENÇA A ENDERROCAR LA FAÇANA DE CAN CORONEL SENSE JUSTIFICACIÓ

L’AJUNTAMENT INCOMPLEIX L’ACORD AMB LA PLATAFORMA I COMENÇA A ENDERROCAR LA FAÇANA DE CAN CORONEL SENSE JUSTIFICACIÓ

germinia

La Fundació Germina destaca la importància d’abordar el maltractament infantil i adolescent des de la detecció dels primers indicis

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli