• Els detinguts venien productes d’alimentació, higiene, i licors des d’un domicili particular de manera il·lícita
  • El total de productes comissats té un valor en el mercat legal de 15.000 euros
 
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’ Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de  Gramenet han detingut, el passat dia 24 d’abril, cinc persones pels delictes de receptació i pertinença a grup criminal.
 
A mitjans del passat mes de març, agents de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van tenir coneixement de la possibilitat que des d’un domicili particular s’estigués exercint l’activitat de supermercat de manera il·legal. Els agents van iniciar una investigació que va confirmar la informació inicial; es tractava d’un domicili particular des del qual i com si es tractés d’un supermercat, venien gran quantitat de productes. Els detinguts venien per sota del seu preu real al mercat productes de tot tipus: d’alimentació (embotits, formatges, olis, envasats, carn), d’higiene, licors, perfums, entre d’altres.
 
Els investigadors treballen amb la certesa que bona part dels productes provenen de furts en establiments que són receptats per les persones que gestionen el domicili i que a la vegada tornen a vendre als seus clients. Altres són probablement fruit d’una sostracció a més gran escala, podria tractar-se de material sostret directament de camions de gran tonatge que fan el transport per carreteres. És per tots aquests fets que els agents els imputen la pertinença a grup criminal.
 
De l’interior del domicili s’han recuperat un total de 75 caixes amb tota mena de productes, que en el mercat tindrien un valor aproximat de 15.000 euros. De la gran quantitat d’aliments comissada, i amb autorització judicial, s’han traslladat 649 kg de tots aquells aliments que fossin peribles a la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona.
 
Els detinguts, de nacionalitat armènia i veïns de Santa Coloma de Gramenet, són:
 
-Tigran  M, de 32 anys
-Robert  M, de 32 anys
-Andranik. P, de 52 anys
-Anzhelya G, de 66 anys
-Anahit S, de 52 anys
 
La investigació hores d’ara continua oberta per tal de poder determinar la procedència exacta del material sostret.
 
Els detinguts han passat a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Santa Coloma de Gramenet, que n’ha decretat llibertat amb càrrecs.
 
Font: gencat.cat

 

adminGeneral Els detinguts venien productes d'alimentació, higiene, i licors des d'un domicili particular de manera il·lícitaEl total de productes comissats té un valor en el mercat legal de 15.000 euros Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d' Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de  Gramenet han detingut,...Santa Coloma de Gramenet