t-9

Per què avaluar? Què comporta avaluar? Què entenem per avaluació formadora? Quina gestió d’aula és necessària per aplicar una avaluació formadora?

A Tresor de recursos trobareu un rebost d’eines i idees per fer una avaluació més gratificant i al servei de l’aprenentatge: Repensar l’avaluació; Instruments d’avaluació formativa (Banc de rúbriques, bases d’orientació, carpetes d’aprenentatge…) Experiències…i molt més.
Les autores: Neus Sanmartí, Àngels Prat i Pla, Teresa Pigrau, Mercè Mas i Ferrer, i Guida Al·lès

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/T-9-150x150.jpg?fit=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/T-9-150x150.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralPer què avaluar? Què comporta avaluar? Què entenem per avaluació formadora? Quina gestió d'aula és necessària per aplicar una avaluació formadora? A Tresor de recursos trobareu un rebost d'eines i idees per fer una avaluació més gratificant i al servei de l'aprenentatge: Repensar l'avaluació; Instruments d'avaluació formativa (Banc de rúbriques,...Santa Coloma de Gramenet