Sembla ser que el govern del PSC Santa Coloma de Gramenet ha decidit que la mesa de contractació d’obertura de pliques on havia de sortir a concurs el servei de neteja d’edificis municipals i escoles NO SE CELEBRARÀ en la data prevista.

Ens preguntem per què s’ha pres aquesta decisió de cancelar la sortida a concurs, una decisió que novament en la tònica habitual del PSC local, no s’ha comunicat als grups de l’oposició. Potser es plantegen ara la municipalizació del servei, com vam exigir des del nostre Grup Municipal al passat Ple? Potser no, però s’han adonat que el plec de clàusules que presentàven era infumable i NO contemplava cap clàusula social?

Si el Ple Municipal s’hagués celebrat avui com estava previst, haguéssim preguntat avui al Govern. Malauradament, com que el PSC ens canvia la data del Ple per a què l’Alcaldessa Núria Parlon assisteixi a aquesta tarda a Barcelona a un acte de promoció personal, haurem d’esperar al Ple de dimecres per exigir explicacions d’aquest canvi de decisió.

Així, sembla ser de moment que el servei de neteja de depèndencies municipals no es treurà a concurs i, gràcies a les presions que han portat a terme tant els membres del Comité Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralSembla ser que el govern del PSC Santa Coloma de Gramenet ha decidit que la mesa de contractació d'obertura de pliques on havia de sortir a concurs el servei de neteja d'edificis municipals i escoles NO SE CELEBRARÀ en la data prevista. Ens preguntem per què s'ha pres aquesta decisió...Santa Coloma de Gramenet