altDesprés de la Jornada Programàtica, ICV-EUiA ha fet públic el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals, el qual ha estat elaborat amb el màxim consens i obert a les aportacions de tota la ciutadania. Alguns dels 40 compromisos que assumeix la coalició a Santa Coloma de Gramenet són impulsar un Pla estartègic de ciutat mitjançant un debat ciutadà ampli i participatiu, reformular el Consell de Ciutat amb el teixit associatiu, augmentar els programes educatius adreçats a l’alumnat amb fracàs escolar, activar el Pla de convivència intercultural, facilitar les gestions de la ciutadania amb l’Ajuntament, potenciar els programes de reinserció laboral i donar suport a les petites i mitjanes empreses com a “motors de la creació d’ocupació”
El programa electoral, amb el títol “Eficàcia, transparència i diàleg. Un municipalisme en defensa dels drets socials”, també inclou altres compromisos com completar la xarxa pública d’escoles bressol “per poder oferir plaça, en els pròxims anys, a tota la demanda”; fer del Teatre Sagarra un espai pel desenvolupament dels grups i entitats culturals, tot promovent la creació, la formació i la difusió teatral, cultural i musical i aconseguir que el parc de Can Zam estigui al servei de la ciutadania.
UN NOU TARANNÀ POLÍTIC
A través d’aquest document, ICV-EUiA assegura que vol propugnar a Santa Coloma de Gramenet “un nou tarannà polític que retorni la il·lusió i l’orgull al conjunt dels colomencs i colomenques”. El programa i la candidatura que presenta ICV-EUiA representen “una altra forma de fer política”, basada en la participació de persones treballadores, properes al veïnat dels diferents barris i a les entitats culturals, esportives i cíviques. “Es tracta d’un programa que vol reactivar la ciutat amb la col·laboració de tothom per -com apuntava un recent informe d’experts de la Universitat Oberta de Catalunya- elaborar amb consens el model de ciutat que Santa Coloma necessita per als propers anys”, expliquen des d’ICV-EUiA.
La coalició també defensa que, durant els últims 4 anys, el Grup municipal d’ICV-EUiA ha exercit, des de l’oposició, “una tasca constant de demanda d’eficàcia, de transparència i de regeneració democràtica i ha donat prioritat als problemes concrets i més urgents de les persones”.

adminGeneralDesprés de la Jornada Programàtica, ICV-EUiA ha fet públic el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals, el qual ha estat elaborat amb el màxim consens i obert a les aportacions de tota la ciutadania. Alguns dels 40 compromisos que assumeix la coalició a Santa Coloma de...Santa Coloma de Gramenet