WhatsDiadaPrimavera2016

Aquesta segona edició, sota el lema “Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena, salut i convivència als barris”, s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l‘Obra Social ”la Caixa”, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Integramenet.

La Diada de la Primavera es consolida com la gran celebració de la ciutadania de la Serra d’en Mena, doblant el número d’organitzadors (veïns dels barris de Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa), de 40 a prop de 80. El compromís dels ciutadans, que han assumit el lideratge de l’organització, ha estat total. Els protagonistes de l’activitat seran tots els ciutadans i ciutadanes, professionals i associacions, de l’àmbit públic i privat, que treballen junts per a la promoció de la convivència i la cohesió social.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Obra Social ”la Caixa” i La Fundació Integramenet promouen els dies 7, 9 i 10 d’abril la segona edició de la Diada de la Primavera. En aquesta ocasió se seguirà fomentant la cohesió social i la convivència i s’incorporarà una nova idea, la importància de la salut comunitària: dels hàbits de vida saludables, l’alimentació equilibrada i l’exercici físic. En aquest sentit ha estat de vital importància la implicació dels centres de salut del barri, com els CAP de Santa Rosa i El Fondo. D’aquí que el lema triat per aquesta edició de 2016 hagi estat “Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena, salut i convivència als barris”.

El parc dels Pins i la Plaça del Rellotge tornaran a acollir 30 activitats, actes lúdics i festius, organitzats pels propis veïns i entitats de la Serra d’en Mena (formada pels barris Santa Rosa, Raval, Fondo i Safaretjos), en una nova mostra del vigor i l’orgull de pertinença al barri.


Vida sana, convivència i el primer Holi colomenc

El 7 d’abril, a la biblioteca de Can Peixauet, tindrà lloc l’acte de presentació a les 18:30, on s’avançaran els continguts i activitats de la Diada de la Primavera i se celebrarà un col·loqui que, sota el títol “Una ètica per al barri”, pretén prendre el pols a la vida al barri.

Dissabte dia 9 concentrarà el gruix de les activitats de la Diada de la Primavera. Un any més, el Parc dels Pins al barri del Raval serà l’epicentre de la festa. De 10 a 13 hores cal destacar les activitats centrades en el foment dels hàbits de la vida saludable, com els diferents tallers, la milla urbana Cros del Motocros, la Marxa Nòrdica o la Gimcana. A més, també s’ampliarà el Jardí del Barri, es pintarà el mur skyline del barri i serem testimonis de l’actuació del grup de hip-hop The Young Fighters o de l’exhibició de karate de la mà de l’associació Karate Can Peixauet. I com a gran final de festa, el primer Holi colomenc, una festa amb un doble simbolisme: en primer lloc, com a benvinguda de la primavera i, en segon, com a representació dels mil Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/WhatsDiadaPrimavera2016.png?fit=812%2C795&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/WhatsDiadaPrimavera2016.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralAquesta segona edició, sota el lema “Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena, salut i convivència als barris”, s'emmarca en el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l'Obra Social ”la Caixa”, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Integramenet. La Diada de la Primavera es consolida...Santa Coloma de Gramenet