Marta Vallespín Casal dels Infants del raval Diada de la Primavera 2016

Un dels punts calents de la Diada de la Primavera és el seu escenari, des d’on se’ns posa de manifest la potència de la vida artística i musical del barri. Molts són els sons que conformen el paissatge del barri i tots ells tindran el seu moment i el seu espai al Parc del Pins del Motocross el proper 9 d’abril. D’entre tots avui toca destacar aquells provinents del Casal dels Infants del Raval. I és que, a part de la seva implicació en els diferents actes que conformaran la Diada de la Primavera 2016, The Young Fighters, el grupo de hip-hop del Casal, ens tenen preparada una sorpresa i una primícia. La Marta Vallespin, educadora del Casal, ens fa cinc cèntims.

I és que aquesta segona edició de la Diada de la Primavera tornerà a tenir ritme hip-hop. Ja l’any passat els joves del Casal dels Infants del Raval van donar bona mostra del seu art i de la seva habilitat rapejant, però el proper 9 d’abril volen fer un pas endavant. I és que The Young Fighters, així és com s’han batejat, estrenaran en primícia mundial un primer avenç del seu disc de debut. El tema, titulat “Quiero ver el mundo”, resumeix la seva filosofia de vida i la seva voluntat d’integració i la seva vocació multicultural.

La Diada de la Primavera 2016 tindrà lloc els propers dies 9 i 10 d’abril al Parc dels Pins del Motocross. Vida sana i convivència seran els eixos d’una nova edició de la gran festa del nostre barri. T’ho perdràs?

La entrada Diada de la Primavera 2016. Entrevista amb Marta Vallespin, educadora del Casal dels Infants del Raval aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/vallespin.jpg?fit=864%2C503&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/vallespin.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralUn dels punts calents de la Diada de la Primavera és el seu escenari, des d'on se'ns posa de manifest la potència de la vida artística i musical del barri. Molts són els sons que conformen el paissatge del barri i tots ells tindran el seu moment i el...Santa Coloma de Gramenet