llengua-materna

El passat dia 21 de febrer vam celebrar el dia internacional de les llengües maternes i les escoles Antoni Gaudí i Beethoven han compartit les activitats que van fer amb els seus alumnes.

A l’escola Antoni Gaudí, han reflexionat sobre la riquesa de la Diversitat Lingüística com a una oportunitat per a l’escola. Tot, a partir de la lectura Quines són les Lectures dominants? de l’Atles de les Desigualtats (ed.Cruïlla), la consulta al web Linguamon i la lectura col·lectiva del conte de Les tres bessones al Bosc de les Paraules i la seva cançó. Com a colofó de tot aquest treball sobre les llengües, tots els alumnes d’Aula d’Acollida van estampar la mà amb pintura i van escriure una paraula emotiva en la llengua materna.

A l’escola Beethoven, els alumnes d’AA han preparat la lectura en veu alta del conte Els músics de Bremen. Cada alumne va llegir, en la seva llengua materna, davant dels seus companys i companyes demostrant el valor de totes les llengües. A propòsit del conte, tots els nens i nenes de l’escola van reflexionar sobre l’amistat i van escriure un paraula al mural del conte. Us deixem l’enllaç que han compartit al seu blog.

<img src="http://serveiseducatius.xtec.cat/santacolomag/wp-content/uploads/usu1183/2017/02/els-m%C3%BAsics-de-Bremen-Beethoven-300×118.jpg" Llegir més …

Via:: CRP

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/llengua-materna-150x137.png?fit=150%2C137&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/llengua-materna-150x137.png?resize=150%2C137&ssl=1Tedi RocaGeneralEl passat dia 21 de febrer vam celebrar el dia internacional de les llengües maternes i les escoles Antoni Gaudí i Beethoven han compartit les activitats que van fer amb els seus alumnes. A l'escola Antoni Gaudí, han reflexionat sobre la riquesa de la Diversitat Lingüística com a una oportunitat...Santa Coloma de Gramenet