El CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (Campus Diagonal Sud) organitza per aquest 2n semestre dues sessions de formació sobre Mendeley, el gestor de referències bibliogràfiques de la UB. Els tallers són oberts a PDI, PAS i alumnat.
Dates (a escollir):

  • Dilluns 20-03-2017, de 12 a 13,30 h. Aula d’ordinadors de la Biblioteca.
  • Dijous 23-03-2017, de 17 a 18,30 h. Aula d’ordinadors de la Biblioteca .

Més informació i inscripcions:

  • Taulell d’informació del CRAI Biblioteca de Farmàcia
  • Campus Virtual Formació. Aquest Campus és l’espai que reuneix l’oferta de cursos del CRAI i tots els manuals d’autoformació. Després d’autenticar-vos, aneu a “Informació general i inscripcions als cursos de formació”, cerqueu el CRAI Biblioteca de Farmàcia i el curs que us interessi i cliqueu “Apunta-t’hi”.

Mendeley és un gestor de referències bibliogràfiques integrat amb les bases de dades comercials, repositori institucional i catàleg del CRAI UB, amb característiques avançades de xarxa social. Amb Mendeley podreu organitzar la vostra recerca, col·laborar amb altres usuaris en línia i conèixer els darrers documents publicats en el vostre àmbit temàtic.

Enllaços:

http://crai.ub.edu/que-ofereix-el-crai/citacions-bibliografiques/mendeley

https://cvformacio2.ub.edu/course/view.php?id=283#section-9

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació (Campus Diagonal Sud) organitza per aquest 2n semestre dues sessions de formació sobre Mendeley, el gestor de referències bibliogràfiques de la UB. Els tallers són oberts a PDI, PAS i alumnat. Dates (a escollir): Dilluns 20-03-2017, de 12 a 13,30 h. Aula...Santa Coloma de Gramenet