Can Sisteré

elpunt.cat – El Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma acull una exposició a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Talla i Escultura de Montcada i Reixac. L’exposició reuneix 45 escultures de fusta de tretze artistes amateurs, dos dels quals són colomencs. Es tracta d’una mostra molt heterogènia, amb peces elaborades amb molts tipus diferents de fusta i de temàtiques ben diverses.

De fet, la diversitat és una de les característiques de l’escola, que és dirigida per Luis Barbosa, tot un mestre de l’ofici de la fusta. Del mateix Barbosa es mostren cinc peces. L’exposició es podrà visitar fins al 30 d’octubre en horari de tarda (entre setmana i dissabte) i matins (cap de setmana).

adminGeneralelpunt.cat - El Centre d'Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma acull una exposició a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Talla i Escultura de Montcada i Reixac. L'exposició reuneix 45 escultures de fusta de tretze artistes amateurs, dos dels quals són colomencs. Es tracta d'una mostra molt heterogènia,...Santa Coloma de Gramenet