Uns desconeguts han llançat pintura de color vermell contra la flamant seu nacional de Nous Catalans, del carrer de Pompeu Fabra, número 21, de Santa Coloma. Aquest matí, els treballadors d’aquesta fundació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) s’han trobat amb desperfectes en la façana exterior de les dues plantes.

En el rètol lluminós hi ha una gran taca de pintura i una estelada enganxada amb el nom de Maulets, grup que es defineix com a jove independentista i revolucionari. No obstant això, és encara aviat per atribuir cap autoria. Gramenet 2.0 ha tractat de posar-se en contacte amb membres de Maulets de Santa Coloma, sense èxit de moment.

Segon atac

Els Mossos han obert una investigació per tractar d’aclarir els fets. Els agents han agafat mostres i, pel que sembla, estan analitzant les imatges d’una càmera de seguretat.

Es dóna la circumstància és que és la segona vegada que és atacada la seu de Nous Catalans. La passada setmana, es van trobar pintades en la placa de l’Oficina Parlamentària de CDC, en aquest mateix local. I la seu de CDC, al carrer de Rafael de Casanovas, també va ser pintada amb frases ofensives.

Àngel Colom, president de la fundació nacionalista, ha mostrat la seva repulsa pel succeït. Aquests comportaments no són democràtics

adminGeneral Uns desconeguts han llançat pintura de color vermell contra la flamant seu nacional de Nous Catalans, del carrer de Pompeu Fabra, número 21, de Santa Coloma. Aquest matí, els treballadors d'aquesta fundació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) s'han trobat amb desperfectes en la façana exterior de les dues...Santa Coloma de Gramenet