Per molts anys ICV!!!!

Avui ICV fem 30 anys! 30 anys de lluita, de compromís, de reivindicació, de sacrificis, de dignitat i d’honestedat. Avui és un dia per reivindicar amb orgull la feina que els homes i les dones d’aquesta organització han fet pel nostre país i per les classes populars i treballadores. Orgull de ser una esquerra catalana que sempre ha treballat per construir un projecte de país alternatiu al que ha representat la dreta i que ha combatut la corrupció en tots els seus camps. Una força política innovadora que va incorporar l’ecologia i el feminisme a l’agenda política catalana, amb experiència de govern tant a nivell local com a la Generalitat i que va recollir la lluita per les llibertats democràtiques i nacionals com a hereva del PSUC i l’ENE. Un força catalana que manté llaços de fraternitat amb la resta de pobles de l’Estat, vinculada al projecte d’una Europa democràtica i social, internacionalista per vocació i convicció.

Orgull i també esperança, esperança en un futur que trenqui amb l’hegemonia de la dreta catalana i que faci realitat els desitjos d’una país més igualitari, més ecològic i més just.

Tenim 30 anys plens de lluita Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/icv30anysbanner-1.png?fit=851%2C318&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/icv30anysbanner-1.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralPer molts anys ICV!!!! Avui ICV fem 30 anys! 30 anys de lluita, de compromís, de reivindicació, de sacrificis, de dignitat i d'honestedat. Avui és un dia per reivindicar amb orgull la feina que els homes i les dones d'aquesta organització han fet pel nostre país i per les classes...Santa Coloma de Gramenet