Article del Portaveu del Grup Municipal Socialista i Primer Tinent d’Alcaldessa, Esteve Serrano, publicat a L’Ajuntament Informa el passat 15 d’abril.
Mentre que la política nacional i catalana viuen moments d’incertesa, l’acció política municipal no s’atura. Hem tancat el procés de participació per confeccionar el Pla d’Acció Municipal, el nostre full de ruta. Però vull posar l’accent sobre una altra qüestió: les polítiques locals d’ocupació. Sense pràcticament competències ni recursos suficients, els plans locals d’ocupació s’han convertit en la resposta d’emergència a moltes situacions familiars complicades. Seguirem ajudant les famílies amb noves i diverses convocatòries que tenen una doble faceta: la reducció de l’atur i la millora dels espais públics i equipaments municipals.

Aquest govern que encapçala Núria Parlon presentarà en breu noves accions adreçades a tots els col·lectius. Destaco les dirigides al col·lectiu de joves de la ciutat. Aquest programa permetrà a les empreses que contractin aquests joves rebre una important bonificació durant els sis primers mesos del contracte.
A més, subvencionarem projectes d’autoocupació principalment dirigits a l’economia social i solidària. I continuarem prestant atenció a dones i persones en atur de llarga durada. Mesures concretes per a necessitats específiques. Treball i més treball per reduir el principal problema de la ciutadania: l’atur. Llegir més …

Via:: PSC

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/esteve_serrano_1.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/esteve_serrano_1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralArticle del Portaveu del Grup Municipal Socialista i Primer Tinent d'Alcaldessa, Esteve Serrano, publicat a L'Ajuntament Informa el passat 15 d'abril.Mentre que la política nacional i catalana viuen moments d'incertesa, l'acció política municipal no s'atura. Hem tancat el procés de participació per confeccionar el Pla d'Acció Municipal, el nostre...Santa Coloma de Gramenet