12 D´OCTUBRE: FEIXISME MAI MÉS!!!… ESBORREM ELS SIMBOLS FEIXISTES DE LA CIUTAT – En els darrers anys i coincidint amb la data del  12 d’0ctubre, que alguns anomenen Dia de la Hispanitat, com exaltació de la colonització d’Amèrica, i donant protagonisme a les forces armades i no pas als es indígenes que van patir les conseqüències de la mateixa, i que pels ultres i feixistes anomenen dia de la “Raza” realitzant concentracions, EUiA de Santa Coloma hem realitzat un seguit d’actes i d’activitats sota el nom de “Feixisme mai més”, de recuperació de la memòria històrica, de la lluita antifranquista i de record dels valors republicans.

Aquest any,  per part d’Alternativa Jove- Joves d’EuiA l’activitat serà la “tapada” de símbols feixistes,nazis i xenòfobs a Santa Coloma. En els darrers mesos han tornat a aparèixer aquestes pintades a la nostra ciutat, al mural pintat per EUiA de Defensa de Can Zam, a la Ctra. de la Roca (Singuerlin), al local d’ERC i del PCPC.

Denunciem la passivitat de l’Ajuntament colomenc davant d’aquests fets, i posem en contraposició el fet que l’Ajuntament hagi esborrat murals d’entitats i partits politics d’esquerra, a la Biblioteca Central, a Singuerlin (davant el Mercat), o a la Ctra. de la Roca(sota el col•legi Salvatella), tots ells que reflectien la lluita i la defensa de drets i de llibertats.

Es per aquests motius que Alternativa Jove- Joves d’EuiA, en nom de “Feixisme mai més”, farem allò que hauria
de fer l’Ajuntament, acomplint les mocions i les adhesions a la memòria històrica i contra el feixisme que s’han fet.

 

Alternativa Jove

Esquerra Unida i Alternativa

Santa Coloma de Gramenet

 

adminGeneral12 D´OCTUBRE: FEIXISME MAI MÉS!!!... ESBORREM ELS SIMBOLS FEIXISTES DE LA CIUTAT - En els darrers anys i coincidint amb la data del  12 d’0ctubre, que alguns anomenen Dia de la Hispanitat, com exaltació de la colonització d’Amèrica, i donant protagonisme a les forces armades i no pas als...Santa Coloma de Gramenet