Bon dia, bona tarda o bona nit!

 

 

 

 

Aquest any 2008 l’Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs fa 11 anys. Per celebrar-ho, el proper cap de setmana farem un seguit d’actes al Local Social KRIDA:

 

 

  • Divendres 11 Juliol: podrem gaudir d’un bon sopar amb bona companyia i veure un documental -“Silenci, aquí es tortura”- molt interessant sobre les repressions que pateixen els moviments socials. Començarem a les 20.30h.

 

  • Dissabte 12 Juliol: primerament vindran a fer-nos una xerrada sobre el moviment que hi ha actualment a Chiapas, soparem i escoltarem música a l’estil Kafeta. Estarem allà des de les 20h  fins la 1h.

 

 

Ens veiem el pròxim cap de setmana al Local Social Krida!!

 

 

 

ajgb@ara-santacoloma.comAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la

 

http://jovesgramenet.blogspot.com

 

adminGeneralBon dia, bona tarda o bona nit!    Aquest any 2008 l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs fa 11 anys. Per celebrar-ho, el proper cap de setmana farem un seguit d'actes al Local Social KRIDA:  Divendres 11 Juliol: podrem gaudir d'un bon sopar amb bona companyia i veure un documental -'Silenci,...Santa Coloma de Gramenet