Bon dia Colomencs ahir pel mati vaig tindre una reunió amb el defensor del ciutadà del nostre consistori.El tema que vaig anar a tractar es l’augment de les zones blaves a la nostre ciutat i sobre tot perquè el consistori no ens donen cap facilitat ni benefici social pels que residim i tenim cotxe i nomes fan que fotre els cales al ciutadà.El meu punt de vista que es la queixa que vaig presentar,es que ja sabem tots que hi han molts vehicles a la ciutat i pocs aparcaments gratuïts,com li vaig dir estem passant per una crisi que ens afecta a tots i aquestes despeses per tindre el vehicle a la zona blava es tot un problema per la gent de la ciutat.L’opinió que li vaig explicar es que el consistori tindria que donar-nos facilitats com a residents,com ja ho fan a d’altres ciutats,on el ciutadà paga una quota a l’any per poder estacionar en aquestes zones blaves.La resposta del defensor del ciutadà va ser molt positiva ja que creu que tenim aquest dret,però que la legislació de les zones blaves la fan en ple al ajuntament,els polítics i l’associació de comerç,i la meva pregunta que li vaig fer a ell també i ¿qui representa a la ciutadania? la seva contestació va ser molt clara,per aquestes coses a mi no em cridem,però ell creu que deuria ser per donar la veu del ciutadà.La meva lluita per aquest tema en concret nomes ha començat ja que he presentat una queixa al sindic de greuges de la Generalitat explicant el problema que estem sofrint els colomencs i com al consistori no fa res.!!Prou de treure els cales al pobre ciutadà!!Si aquestes accions que estic portant a terme no prosperen,estic disposat a recollir signatures per que els que manen a l’ajuntament es donin comte de que aixo es un problema seriós.Si algú de vosaltres es vol afegir a aquesta lluita per un dret que tenim serà benvingut.Salutacions a tots [img size=200]images/fbfilesimages/solidaritat_catalana_2-f53489bd56481e9521f08fb706db881a.jpg[/img]

adminGeneralBon dia Colomencs ahir pel mati vaig tindre una reunió amb el defensor del ciutadà del nostre consistori.El tema que vaig anar a tractar es l'augment de les zones blaves a la nostre ciutat i sobre tot perquè el consistori no ens donen cap facilitat ni benefici social pels...Santa Coloma de Gramenet