University Zhejiang 2

Dimarts dia 26 d’abril, el president de Zhejiang Pharmaceutical College of Pharmaceutical Sciences, i una delegació de responsables acadèmics d’aquesta Facultat de Hangzhou, propera a Shanghai (Zhejiang P. R. Xina,) han fet una visita a la Facultat de Farmàcia per tal d’establir possibles acords de col·laboració entre els dos centres, com intercanvi d’estudiants o de professors visitants. Aquesta Universitat ofereix en aquest moment estudis en Farmàcia de tres anys, i el seu interès es maplicar a estudis de 5 anys en Farmàcia (segons la legislació xinesa) i a estudis en Nutrició Humana, donat segons les seves paraules l’interès creixent de la Xina en l’alimentació saludable.

La Delegada del Degà per Relacions Internacionals, la Dra. M.Pilar Pérez Lozano i la Vicedegana d’afers acadèmics i estudiants de la facultat, la Dra. Mercè Pallàs, els han presentat els estudis de Grau i màster que ofereix la Facultat, així com les principals línies de recerca que s’hi desenvolupen.

Font de la notícia: notícies de la Facultat de Farmàcia

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDimarts dia 26 d'abril, el president de Zhejiang Pharmaceutical College of Pharmaceutical Sciences, i una delegació de responsables acadèmics d'aquesta Facultat de Hangzhou, propera a Shanghai (Zhejiang P. R. Xina,) han fet una visita a la Facultat de Farmàcia per tal d'establir possibles acords de col·laboració entre els...Santa Coloma de Gramenet