unidad 3.jpg

Dins el marc de col·laboració entre la cooperativa de distribució de medicaments i productes sanitaris COFARES, a través del seu Institut de Formació i la Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia (UFCF) de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de Barcelona, s’anuncia el V Premi COFARES-UFCF.

Aquest V Premi consisteix en tres beques per import de 500 euros cadascuna, com ajut per a la presentació de comunicacions en congressos nacionals i/o internacionals.

Les beques s’atorgaran a aquells estudiants que ho sol·licitin, que hagin tingut una major participació i obtingut les millors qualificacions en alguna activitat docent de la UFCF.

Les sol·licituds, acompanyades d’una còpia de l’expedient acadèmic i una carta de motivació han de lliurar-se personalment a la UFCF o mitjançant correu electrònic (secretaria.ufcf@ub.edu) abans del 14 de juliol inclòs, donant un títol orientatiu d’una possible comunicació.

Font de la notícia: WEB- Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDins el marc de col·laboració entre la cooperativa de distribució de medicaments i productes sanitaris COFARES, a través del seu Institut de Formació i la Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia (UFCF) de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de Barcelona, s'anuncia el V Premi COFARES-UFCF. Aquest V...Santa Coloma de Gramenet