Dia Mundial de la Poesia

gramenet.cat – A Santa Coloma se celebra el DIA DE LA POESIA amb la lectura del poema de Jordi Pàmias i de les seves traduccions a càrrec dels poetes locals Jordi Valls i Beatriz Patraca. L’acte tidrà lloc el dissabte 20 de març a les 12 h. a la Biblioteca Central.

Alumnes d’ensenyament secundari de la ciutat i del Centre de Normalització Lingüística L’Heura de Santa Coloma també participaran amb la lectura del poema traduït i de diferents poemes en les seves llengües originals.

A la lectura participaran dos alumnes per cada institut del Terra Roja, Can Peixauet, Puig Castellar, Torrent deles Bruixes i la Bastida, acompanyats per dos professors. Llegiran el poema en gallec, castellà, ioruba, panjabi, bangla, romanès, anglès, urdu, xinès i àrab.

La UNESCO va proclamar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Durant la setmana del 21 es realitzaran una sèrie de lectures i recitals poètics a diferents poblacions de les terres de parla catalana, a càrrec de diferents poetes i lectors.

La Institució de Lletres Catalanes ha encarregat un poema inèdit al poeta Jordi Pàmias. El poema s’ha traduït a vint llengües, i s’edita un opuscle que en col·laboració amb el Servei Català de Transit es distribuirà a les autopistes del nostre país i a tots els indrets on es facin activitats de lectura.

adminGeneralgramenet.cat - A Santa Coloma se celebra el DIA DE LA POESIA amb la lectura del poema de Jordi Pàmias i de les seves traduccions a càrrec dels poetes locals Jordi Valls i Beatriz Patraca. L'acte tidrà lloc el dissabte 20 de març a les 12 h. a la...Santa Coloma de Gramenet