Obres Can Zamsocialistes.org – La segona fase de construcció del parc de Can Zam ha començat a exe-cutar-se. Des de fa uns dies, les màquines treballen als terrenys adjacents a l´autopista B-20 reservats per a equipaments per tal de construir-hi dos camps de futbol de gespa artificial i uns vestidors. El primer dels dos terrenys de joc estarà enllestit al setembre i el segon no es començarà a fer fins que no s´acabin les obres de la línia 9 del metro, d´aquí a un any. El projecte té un cost aproximat d´uns quatre milions d´euros.

El primer dels dos camps de futbol s´aixecarà on fins aquest estiu hi havia el terreny de joc del CD Raval, a tocar de l´autopista B-20. L´altre es construirà pocs metres més endins i entre tots dos s´aixecaran els vestidors i les graderies comunes. El regidor d´Esports de l´Ajuntament de Santa Coloma, Antonio Carmona (PSC), explica que la construcció dels dos camps de futbol no costarà ni cinc cèntims a la ciutat. Això és possible gràcies a un conveni signat entre el municipi i l´empresa pública GISA, que hi està construint les cotxeres de la línia 9 del metro. La citada empresa es farà càrrec de la major part dels quatre milions d´euros que costen les obres de construcció dels camps i l´arranjament posterior de la zona esportiva, segons va explicar ahir Carmona. A més, Santa Coloma ha rebut una subvenció d´uns 350.000 euros del Consell Català de l´Esport per instal·lar gespa artificial en aquests dos camps esportius.

El regidor d´Esports assegura que el primer dels dos camps estarà enllestit al setembre per tal que els equips que hi juguen puguin començar els respectius campionats de lliga. «La gespa està a punt però els vestidors nous no s´acabaran fins al desembre», va matisar. El segon dels camps paral·lels no es començarà a construir fins que GISA retiri les casetes i maquinària que hi té instal·lada per dur a terme les obres del metro. Això passarà, segons Carmona, d´aquí a un any aproximadament. El regidor va fer aquestes declaracions poc abans de visitar les obres del poliesportiu de la Riera Alta, que s´inaugurarà aquest setembre amb el nom de Joan del Moral.

 

Una gran zona esportiva

Els dos camps de futbol de gespa artificial són els primers equipaments nous que es faran a Can Zam seguint el planejament aprovat inicialment a començament d´any pel ple municipal. El dibuix consensuat per entitats i partits, que passat l´estiu tornarà al plenari, preveu també el trasllat de les pistes d´atletisme -que seran reglamentàries- i la construcció d´un pavelló poliesportiu amb una capacitat aproximada per a uns 3.500 espectadors. Aquestes instal·lacions s´afegiran en el futur a les del complex de piscines i gimnasos que ja existeix a la porta de Can Zam. Paral·lelament, l´Ajuntament instal·larà gespa artificial al camp de futbol de les Oliveres, emplaçat a pocs metres del parc colomenc de Can Zam.

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/obres_canzam1.jpg?fit=175%2C131&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/obres_canzam1.jpg?resize=150%2C131&ssl=1adminGeneralsocialistes.org - La segona fase de construcció del parc de Can Zam ha començat a exe-cutar-se. Des de fa uns dies, les màquines treballen als terrenys adjacents a l´autopista B-20 reservats per a equipaments per tal de construir-hi dos camps de futbol de gespa artificial i uns vestidors. El...Santa Coloma de Gramenet