xarxacb

La Xarxa de competències bàsiques del Departament d’Ensenyament ha dinamitzat i promogut la reflexió, la pràctica i millora del treball competencial des de fa més de 15 anys.

Al llarg del temps, ha anat creant i recollint documentació i experiències molt valuoses per al professorat i els centres que vulguin revisar, aprendre i col·laborar conjuntament.

Destaquem en aquesta notícia l’apartat El treball per projectes, que aplega exemples de projectes que els centres han dut i duen a terme, instruments d’avaluació (rúbriques, carpeta d’aprenentatge…) i bibliografia relacionada.

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/xarxaCB-150x150.png?fit=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/xarxaCB-150x150.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralLa Xarxa de competències bàsiques del Departament d'Ensenyament ha dinamitzat i promogut la reflexió, la pràctica i millora del treball competencial des de fa més de 15 anys. Al llarg del temps, ha anat creant i recollint documentació i experiències molt valuoses per al professorat i els centres que vulguin...Santa Coloma de Gramenet