Quan jo tenia dotze anys, volia anar a veure una pel·lícula amb el meu amic Albert Castells, ara no recordo quina, però era d’anomenada. La feien al cinema Savoy de Santa Coloma, contents de l’aventura, els nostres respectius pares ens van donar els diners per poder comprar l’entrada i decidits hi vam anar, baixant del carrer Sant Carles fins a la Plaça de la Vila i de dret per l’Avinguda Generalitat, allà ens van parar dos petits delinqüents, un que l’anomenaven “El Peque” i que vaig reconèixer al moment. Ens van prendre amigablement per les espatlles i ens van obligar a acompanyar-los a un carreró sense sortida. L’Albert i jo… [Segueix llegint] Llegir més …

Via:: forumgrama

Tedi RocaGeneralQuan jo tenia dotze anys, volia anar a veure una pel·lícula amb el meu amic Albert Castells, ara no recordo quina, però era d'anomenada. La feien al cinema Savoy de Santa Coloma, contents de l'aventura, els nostres respectius pares ens van donar els diners per poder comprar l'entrada i...Santa Coloma de Gramenet