Bé, jo en realitat volia encapçalar aquest article amb el títol El Capital. Marx i Piketty. Era un compromís antic, de feia més de dos anys, com podeu veure, en les properes ratlles, que copio de l’article que vaig publicar aleshores, aquí mateix. “Dissabte passat em tocava acompanyar la meva filla a un torneig de futbol que jugava a Salou. M’hi havia d’estar tot el dia, sobretot si les noies anaven guanyant els partits, com finalment va ser. Jo, per fer-ho més lleuger, em vaig endur un llibre per passar l’estona. Però no era un llibre qualsevol. Es tractava de Llegir més …

Via:: forumgrama

Tedi RocaGeneralBé, jo en realitat volia encapçalar aquest article amb el títol El Capital. Marx i Piketty. Era un compromís antic, de feia més de dos anys, com podeu veure, en les properes ratlles, que copio de l'article que vaig publicar aleshores, aquí mateix. “Dissabte passat em tocava acompanyar la...Santa Coloma de Gramenet