seminaris-de-recerca-2017-%281%29
El proper dimarts 7 de març començarà l’edició 2017 dels Seminaris de Recerca, impartits per investigadors de la nostra Facultat essencialment amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D’altra banda, el dimarts 4 d’abril començarà l’edició 2017 dels Seminaris Tecnològics, dirigits a donar a conèixer tecnologies actuals d’especial rellevància i interès per a diferents àrees de coneixement relacionades amb els nostres ensenyaments.

A més, amb l’assistència als seminaris podeu aconseguir tot un seguit d’avantatges com ara:

1 ECTS
amb la participació al programa de Seminaris de Recerca (12 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 9 seminaris).
1,5 ECTS amb la participació al programa conjunt de Seminaris de Recerca + Seminaris Tecnològics (12 + 4 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 14 seminaris (12 + 2; 11 + 3; o 10 + 4)).

Un diploma de participació on es faran constar tots els seminaris a què hagueu assistit.

Donat que cada any participen professors diferents de cada àrea de coneixement, els programes d’enguany són totalment diferents als de l’any passat i als de l’any pròxim, Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper dimarts 7 de març començarà l'edició 2017 dels Seminaris de Recerca, impartits per investigadors de la nostra Facultat essencialment amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D'altra banda, el dimarts 4 d'abril començarà l'edició 2017 dels...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli

TORNA LA JUGATECA!!

Programació de la jugateca de Can Zam

Programació de la jugateca de Can Zam