seminaris-de-recerca-2017-%281%29
El proper dimarts 7 de març començarà l’edició 2017 dels Seminaris de Recerca, impartits per investigadors de la nostra Facultat essencialment amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D’altra banda, el dimarts 4 d’abril començarà l’edició 2017 dels Seminaris Tecnològics, dirigits a donar a conèixer tecnologies actuals d’especial rellevància i interès per a diferents àrees de coneixement relacionades amb els nostres ensenyaments.

A més, amb l’assistència als seminaris podeu aconseguir tot un seguit d’avantatges com ara:

1 ECTS
amb la participació al programa de Seminaris de Recerca (12 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 9 seminaris).
1,5 ECTS amb la participació al programa conjunt de Seminaris de Recerca + Seminaris Tecnològics (12 + 4 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 14 seminaris (12 + 2; 11 + 3; o 10 + 4)).

Un diploma de participació on es faran constar tots els seminaris a què hagueu assistit.

Donat que cada any participen professors diferents de cada àrea de coneixement, els programes d’enguany són totalment diferents als de l’any passat i als de l’any pròxim, Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper dimarts 7 de març començarà l'edició 2017 dels Seminaris de Recerca, impartits per investigadors de la nostra Facultat essencialment amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D'altra banda, el dimarts 4 d'abril començarà l'edició 2017 dels...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

LOS NÚMEROS DE LA PLANTILLA TRAS LA JORNADA 33.

LOS NÚMEROS DE LA PLANTILLA TRAS LA JORNADA 33.

1r Debat 2017 Santa Coloma i el seu entorn

1r Debat 2017 Santa Coloma i el seu entorn

El técnico que permitió el ‘pelotazo’ de ‘Pallaresa’ defiende la operativa: “Fue para evitar el colapso”