Verdaguer1

Des del passat dimecres 17 de febrer fins l’1 de març a les 15 hores està obert el termini per adscriure’s al nou Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Per fer-ho, els interessats han d’omplir l’imprès de sol·licitud que està a disposició a cadascuna de les secretaries, la del Campus Diagonal i la del Campus Torribera-Edifici Docent i d’Atenció a l’Estudiant (Edifici Verdaguer).

Al tractar-se d’un nou departament de la UB es requereix l’adscripció prèvia dels membres, per tal de disposar del cens del Departament. Per aquest motiu, també s’hi hauran d’adscriure els membres de l’actual Departament de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia que vulguin incorporar-s’hi, així com les persones que actualment es trobin adscrites en d’altres departaments, que estiguin implicades en la docència o la recerca en el Campus de l’Alimentació de Torribera.

Els professors i investigadors procedents d’altres departaments constituiran la secció departamental de Ciències Bàsiques Aplicades a l’Alimentació, aprovada en el Consell de Govern extraordinari de 27 de gener de 2016, juntament amb la secció departamental de Nutrició i Bromatologia, corresponent al personal de l’actual departament que es troba temporalment als espais del campus Diagonal o al Campus Torribera.

La celebració de les eleccions al Consell de Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia es realitzarà el dia 14 de març de 9 a 15 hores. Un cop finalitzades, el consell es reunirà i es constituirà amb l’objectiu de convocar formalment les eleccions a director/a definitiu del nou departament .

Podeu ampliar la informació al web del Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDes del passat dimecres 17 de febrer fins l'1 de març a les 15 hores està obert el termini per adscriure's al nou Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació. Per fer-ho, els interessats han d'omplir l'imprès de sol·licitud...Santa Coloma de Gramenet