(c) Bengoa CC BY NC

El proper dimarts 3 de maig continua el cicle de Seminaris Tecnològics 2016: a les 12:30 h, a l’Aula A-5 (edifici A), tindrà lloc la conferència How to find and interpret genomic variants in Next Generation Sequencing data. Aquesta serà impartida per la Dra. Sophia Derdak, del grup Bioinformatics Data Analysis del Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG).

(c) Bengoa CC BY NC

Per ampliar la informació sobre la temàtica del seminari podeu consultar els articles publicats per la Dra. Derek, indexats a la base de dades Scopus. També podeu localitzar altres documents de l’àmbit cercant al catàleg del CRAI mitjançant matèries com “Genòmica”, “Bioinformàtica” o per paraula clau “next generation sequencing”, entre altres.

Al Dipòsit Digital trobareu ja disponible la Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper dimarts 3 de maig continua el cicle de Seminaris Tecnològics 2016: a les 12:30 h, a l'Aula A-5 (edifici A), tindrà lloc la conferència How to find and interpret genomic variants in Next Generation Sequencing data. Aquesta serà impartida per la Dra. Sophia Derdak, del grup Bioinformatics...Santa Coloma de Gramenet