El proper dimarts 18 d’abril tindrà lloc el Seminari de Recerca: Modulació de la barrera intestinal i resposta immunitària per vesícules de membrana i factors secretats per probiòtics i microbiota comensal.

La conferència serà a les 12:30h a l’aula A-5 de l’edifici A de la nostra Facultat (Campus Diagonal Sud) i estarà impartida per Laurà Baldomà (de l’àrea de Bioquímica i Biologia molecular)

Per ampliar la informació sobre la temàtica del seminari podeu:

  • cercar al catàleg del CRAI mitjançant les matèries “microbiota”, “tracte gastrointestinal” o “probiòtics”, entre d’altres.
  • consultar els articles publicats sobre aquesta temàtica indexats a bases de dades, fent una cerca per matèria per exemple a Scopus.

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper dimarts 18 d'abril tindrà lloc el Seminari de Recerca: Modulació de la barrera intestinal i resposta immunitària per vesícules de membrana i factors secretats per probiòtics i microbiota comensal. La conferència serà a les 12:30h a l'aula A-5 de l'edifici A de la nostra Facultat (Campus Diagonal...Santa Coloma de Gramenet