A aquesta situació es suma el fet que aquest curs no hi han noves places d’escoles bressol (0-3 anys) a Santa Coloma i que l’escola prevista està patint reiterats retards i encara no s’està construint.

L’alcalde, Bartomeu Muñoz, es va despenjar abans de les passades eleccions municipals, amb una mesura (la gratuïtat dels llibres de text ) reivindicada repetidament per la ciutadania. Mesures com aquestes són positives sempre que es facin bé i que no vagin en detriment d’altres, com la posada en funcionament de les escoles bressol que Santa Coloma necessita. Hem rebut força queixes de pares i mares que no tenen plaça pública per a les seves criatures menors de 3 anys. Tampoc s’ha subvencionat la totalitat del material curricular. Els nostres escolars tenen llibres per aquest curs, però com farem la reutilització d’aquests llibres? Algú ha pensat en aquest tema pel curs vinent?

Més informació: www.iniciativa.cat/santacoloma

 

adminGeneralA aquesta situació es suma el fet que aquest curs no hi han noves places d’escoles bressol (0-3 anys) a Santa Coloma i que l’escola prevista està patint reiterats retards i encara no s’està construint. L’alcalde, Bartomeu Muñoz, es va despenjar abans de les passades eleccions municipals, amb una...Santa Coloma de Gramenet