elpunt.cat – L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol donar llum verd a la construcció del mercat del Fondo en el proper ple municipal. Aquest procés es durà a terme després que la mesa de contractació municipal hagi aprovat provisionalment l’adjudicació de l’obra a l’empresa Vias y Construcciones SA. El projecte suposarà una inversió de 20 milions d’euros.

La mesa de contractació de l’Ajuntament de Santa Coloma -formada per representants del grup municipal socialista, de CiU, ICV-EUiA i del PP, juntament amb tècnics municipals- va aprovar ahir l’adjudicació provisional de les obres del projecte del mercat del Fondo a l’empresa Vias y Construcciones SA. Aquesta adjudicació haurà de passar pel proper ple del consistori, que se celebrarà el dilluns 29 de març.

Mercat de Fondo

L’Ajuntament de Santa Coloma contractarà una empresa per controlar i garantir que el conjunt del projecte executiu del mercat del Fondo es faci d’acord amb el plec de clàusules administratives a concurs. En aquest sentit, l’empresa contractada vetllarà, juntament amb el consistori, perquè s’acompleixin els terminis previstos, les qualitats exigides i es garanteixi la proposta econòmica presentada.

Després que ple municipal aprovi l’adjudicació definitiva de les obres a Vias i Construcciones SA, s’iniciarà la construcció del mercat. Els treballs està previst que comencin abans de l’estiu i tindran una durada aproximada d’uns 20 mesos.

El nou poliequipament

Actualment està en funcionament l’edifici provisional del Mercat de Fondo, ubicat entre els carrers de Verdi i les avingudes de Mònaco i Itàlia. El nou mercat que es construirà al Fondo serà un poliequipament que disposarà de mercat municipal (amb zona de càrrega i descàrrega en planta soterrani), un supermercat, una llar d’infants i una biblioteca. El nou edifici tindrà una superfície construïda total de 8.954,26 m² i suposarà una inversió de 20 milions d’euros. Aquest projecte va estar aturat arran del cas Pretòria, fet que va provocar que l’Estat retirés 400.000 euros d’ajuda que ara els hi ha retornat.

adminGeneralelpunt.cat - L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol donar llum verd a la construcció del mercat del Fondo en el proper ple municipal. Aquest procés es durà a terme després que la mesa de contractació municipal hagi aprovat provisionalment l'adjudicació de l'obra a l'empresa Vias y Construcciones SA....Santa Coloma de Gramenet