Cachorrobarcelonesjove.net – El Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia (CCAAC) participarà de manera activa en la primera edició de la jornada per promoure l’adopció i contra l’abandonament d’animals de companyia i en favor de la tinença responsable dels animals de companya que organitza l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. La cita és dissabte, 23 de maig, en la Plaça de la Vila de Sant Adrià.

L’objectiu de la sessió és insistir que davant de la consideració, que ha de ser reflexionada, d’incorporar una mascota -un gos o un gat- en el nucli familiar, la millor opció és l’adopció i, per tant, és clau fer una visita a les instal.lacions del Centre d’Atenció d’Animals de Companyia (CCAAC), situat en el Camí dels Xiprers, s/n, a prop del cementiri de Pomar, a Badalona.

Per apropar el coneixement d’aquest servei i promoure la conscienciació, s’organitzen aquest tipus de jornades en els municipis. En la visita al Centre, les famílies trobaran gossos i gats abandonats, que han estat recollits i que estan sotmesos a un estricte control veterinari, sans i ben cuidats, enllestits per a fer-se presents a les vostres llars de manera immediata. Sumar a la vostra llar un d’aquests animals a més de ser gratificant, és un acte generós i humanitari, i un exercici responsable que comporta un profit de caire social. L’ acció d’adopció també contribueix a reconèixer la feina que realitzen els centres d’acollida, ajudant-los a millorar l’estat de saturació que suporten.

La jornada durarà tot el dia, i està estructurada en dues sessions. Al matí, d’11.00h a 14.00h, hi haurà estands amb presència de diferents entitats que treballen aquests valors i actuacions per a la família, i a partir de les 17.00h es reprendran els actes fins a les 20.00h.

adminGeneralbarcelonesjove.net - El Centre Comarcal d'Atenció d'Animals de Companyia (CCAAC) participarà de manera activa en la primera edició de la jornada per promoure l'adopció i contra l'abandonament d'animals de companyia i en favor de la tinença responsable dels animals de companya que organitza l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs....Santa Coloma de Gramenet