Jonatan Fornés escriu aquesta setmana al Full Informatiu un article en el que parla sobre com millorar la qualitat dels Plans d’Ocupació Municipals després de l’aprovació de la moció que Gent d’Esquerres va presentar al darrer ple:

Salaris dignes per a tothom

Davant la situació que pateixen moltes colomenques i colemencs, amb unes taxes d’atur alarmants i un salari mínim, estipulat en 655,2€, que no garanteix tenir una vida digna, s’ha d’impulsar un canvi de model laboral i productiu. La crisi econòmica que segueix patint la població està agreujant les diferències entre rics i pobres, ja que els salaris més alts estan un 400% per sobre del mínim, motiu pel qual cal que des de les administracions treballem per reduir aquestes injustificades diferències.

L’acord que Gent d’Esquerres hem aconseguit aprovar al passat ple de maig, suposa que l’Ajuntament haurà de garantir la millora de la qualitat en les contractacions, fent que cap treballadora o treballador contractat a través dels Plans d’Ocupació no cobri menys de 1.075€ mensuals. Per tal que això no fos un brindis al sol, la moció també estipula un acord clau: augmentar la partida pressupostària pel 2018 per a plans d’ocupació.

Aquesta moció arriba després Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralJonatan Fornés escriu aquesta setmana al Full Informatiu un article en el que parla sobre com millorar la qualitat dels Plans d'Ocupació Municipals després de l'aprovació de la moció que Gent d'Esquerres va presentar al darrer ple: Salaris dignes per a tothom Davant la situació que pateixen moltes colomenques i...Santa Coloma de Gramenet