L’alcaldessa, Núria Parlon cessa els tres directors d’alcaldia

Comunicat oficial de gramenet.cat – En la línia de renovació i de canvi de cicle apuntats per l’alcaldessa, Núria Parlon, en el seu discurs de presa de possessió -el passat dimarts 17 d’octubre-, avui s’han fet efectius tres cessaments a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, prèvia renúncia presentada pels interessats, que han de permetre la reestructuració integral en la direcció tècnica de l’àrea d’alcaldia.

El cessaments en qüestió afecten, concretament, als tres directors-gerents d’alcaldia -Planificació i Recursos; Projectes; i Serveis-. Aquest àmbit es dotarà d’una gerència única, el titular de la qual es coneixerà en els propers dies.

Una altra de les decisions adreçades a reforçar el bon funcionament de la institució i per enfortir el control econòmic municipal, ha estat l’alliberament de la interventora municipal d’una sèrie de tasques associades que eren de la seva responsabilitat, amb el nomenament d’una Directora de Serveis Interns.

adminGeneralL'alcaldessa, Núria Parlon cessa els tres directors d'alcaldiaComunicat oficial de gramenet.cat - En la línia de renovació i de canvi de cicle apuntats per l'alcaldessa, Núria Parlon, en el seu discurs de presa de possessió -el passat dimarts 17 d'octubre-, avui s'han fet efectius tres cessaments a l'Ajuntament de...Santa Coloma de Gramenet