l’AjuntamentInforma – L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet recolza i anima als colomencs i colomenques a participar a la concentració que es farà demà per celebrar l’alliberament dels cooperants Roque Pascual i Albert Vilalta. La concentració, convocada per l’ONG Barcelona Acció Solidària, es farà demà dimecres 25 d’agost a les 19 hores a la plaça del Rei de Barcelona.

A la concentració hi serà pressent l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, a més de regidors i regidores del consistori i les entitats cíviques colomenques que s’hi sumin. L’objectiu és agrair a totes les institucions, entitats i persones que han estat cada setmana donant suport a les famílies i demanat l’alliberament de Roque Pascual, Albert Vilalta i Alícia Gámez. La ciutat de Santa Coloma ha demostrat en les diferents mobilitzacions el seu recolzament. Un cop més i en aquest cas amb molta satisfacció, l’Ajuntament fa una crida a la participació d’entitats i associacions, i de tota la ciutadania a la concentració de demà.

Dels tres cooperants segrestats a Mauritània, Roque Pascual manté una vinculació molt estreta amb la ciutat. A més de la seva activitat professional, Pascual participa de diferents projectes solidaris i esportius a la ciutat.

L’alcaldessa, Núria Parlon ha estat present aquesta matinada a l’aeroport del Prat per donar la benvinguda als cooperants. Parlon ha declarat que vaig parlar amb el Roque per transmetre’l el sentiment de joia de tota la ciutat per la seva tornada a casa. Un sentiment compartint per tot els regidors i regidores colomencs”. Parlon ha destacat també que “tal i com havíem somiat celebrarem la Festa Major de la ciutat amb el Roque lliure i amb la seva família”.

El primer acte simbòlic realitzat per l’Ajuntament ha estat la retirada de la pancarta que durant tota la durada del segrest ha estat cololocada al balcó del consistori per demanar l’alliberament i en suport a les famílies.

adminGenerall'AjuntamentInforma - L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet recolza i anima als colomencs i colomenques a participar a la concentració que es farà demà per celebrar l'alliberament dels cooperants Roque Pascual i Albert Vilalta. La concentració, convocada per l'ONG Barcelona Acció Solidària, es farà demà dimecres 25 d'agost a...Santa Coloma de Gramenet