Arran d’aquest anunci, el Grup Municipal d’ICV-EUiA fa les següents consideracions:

  1. No som responsables que no s’hagi atès al llarg del mandat altres necessitats tant o més prioritàries en el camp de l’educació. L’alcalde va prometre la creació de vuit noves escoles bressol, tanmateix, l”oferta dels darrers quatre anys s’ha concretat només en l’ampliació de 20 noves places per a infants de 0 a 3 anys. A més, hi ha molts centres educatius pendents d’inversions urgents d’ampliació i millora.
  2. Ens sorprèn que es llenci una proposta de tant calat sense haver comptat amb els representants de la comunitat educativa (professionals de l’ensenyament, AMPAS, Consell Escolar Municipal) i les llibreries de la ciutat.
  3. No compartim un estil de govern basat en l’unilateralisme, l’oportunisme i la prepotència. La nostra formació política torna a reivindicar unes noves formes de governar basades en el diàleg, la confiança, la lleialtat i la participació ciutadana.

Més informació: www.loligomez.cat   

PROU D’ELECTORALISME AMB L’EDUCACIÓ

El Grup Municipal d’ICV-EUiA vol denunciar l’escalada de declaracions electoralistes per part de ‘l’Alcalde en acostar-se la data de les eleccions municipals del 27 de maig.

La darrera andanada de l’Alcalde consisteix en anunciar el pagament de llibres i material escolar de forma universal amb diners del pressupost municipal a partir del curs vinent. Això es concreta en una quantitat de gairebé dos milions d’euros anuals, que en aquest moment no es troba pressupostada enlloc i sense garantia de continuïtat per a propers cursos.

ICV-EUiA és pionera en propostes de destinació de diners públics a l’ajut de les famílies en una despesa tan important com és la d’atendre les necessitats educatives dels seus fills. En aquest sentit, el Grup Parlamentari d’IU-ICV ja va presentar fa tres anys una proposició al Congrés dels Diputats demanant la gratuïtat dels llibres escolars. En el seu moment també es va posar sobre la taula del Govern de la Generalitat una proposta per reutilitzar els llibres de text escolars dels cursos anteriors amb d’intenció de crear una cultura d’aprofitament de materials escolars i d’optimització de recursos a l’escola.

 

adminGeneralArran d'aquest anunci, el Grup Municipal d'ICV-EUiA fa les següents consideracions:No som responsables que no s'hagi atès al llarg del mandat altres necessitats tant o més prioritàries en el camp de l'educació. L'alcalde va prometre la creació de vuit noves escoles bressol, tanmateix, l''oferta dels darrers quatre anys s'ha...Santa Coloma de Gramenet