alt

L’empresa PASCSA té el plaer de convidar-vos a la presentació de les bases dels XVI JOCS FLORALS DE SANTA COLOMA, Premis PASCSA, que tindrà lloc el dijous 22 d’abril a les 20 hores, a la Biblioteca Central de Santa Coloma (Jardins de Can Sisteré). Com cada any, a partir d’aquest acte restarà obert el termini de presentació d’obres i el veredicte es donarà a conèixer en el marc de la Festa Major d’Hivern de Santa Coloma de Gramenet.

Al mateix temps presentarem la plaquet Cant Parcial, del poeta colomenc Àngel Pla Reche, guanyador del Premi Especial al millor autor amb residència a Santa Coloma de Gramenet atorgat en l’edició dels Jocs Florals de 2009. L’obra ha estat publicada dins de la Col·lecció L’Inèdit de l’Associació Colomenca de Literatura, a càrrec dels quals anirà la pressentació.

Clourem l’acte amb una copa de cava per celebrar la festa dels Jocs Florals i Sant Jordi.

Ens serà molt grat compartir amb vosaltres un acte tant important per tots i totes les persones que, participant o col·laborant, fan seus els Jocs Florals de Santa Coloma.

Els Jocs Florals de Santa Coloma compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Associació Colomenca de Literatura i del Col·lectiu Amics d’Antonio Machado

adminGeneralL'empresa PASCSA té el plaer de convidar-vos a la presentació de les bases dels XVI JOCS FLORALS DE SANTA COLOMA, Premis PASCSA, que tindrà lloc el dijous 22 d'abril a les 20 hores, a la Biblioteca Central de Santa Coloma (Jardins de Can Sisteré). Com cada any, a partir...Santa Coloma de Gramenet