El govern municipal s’ha compromès a redoblar els esforços per a fer la ciutat cada vegada més accessible.
Al ple municipal celebrat ahir es va aprovar la Declaració Institucional per l’Accessibilitat Universal, amb la intervenció de les representacions de les entitats CEMFIS i COCEMFE.

L’alcaldessa Núria Parlon va declarar: “Resta feina per fer. Ciutats com Santa Coloma van créixer quan l’accessibilitat no era una prioritat. Agraeixo a CEMFIS i COCEMFE la defensa del dret de les persones a gaudir les ciutats en plenitud.”

Així mateix, s’aprovaren les mocions en favor de les famílies afectades pel conflicte de la urbanització Bosc d’en Vilaró, per la celebració del Dia Mundial de l’Autisme i la implantació dels sistemes augmentatius i alternatius de comunicació , així com per un finançament local més just, en recolzament de la declaració municipalista de València, signada el passat 17 de febrer.

Llegir més …

Via:: PSC

Tedi RocaGeneralEl govern municipal s'ha compromès a redoblar els esforços per a fer la ciutat cada vegada més accessible.Al ple municipal celebrat ahir es va aprovar la Declaració Institucional per l'Accessibilitat Universal, amb la intervenció de les representacions de les entitats CEMFIS i COCEMFE. L'alcaldessa Núria Parlon va declarar: 'Resta feina...Santa Coloma de Gramenet